Οργανώστε την Επόμενη Μετακόμιση σας

Η διαδικασία της μετακόμισης μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο και μπορεί να είναι και μια πολύ αγχωτική περίοδος. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για την διαδικασία της μετακόμισης και πολλές οι ερωτήσεις, όπως “Να χρησιμοποιήσω κάποια εταιρεία μετακομίσεων / μεταφορών; Και αν ναι που μπορώ να πάρω προσφορές ηλεκτρονικά; Πως θα βρω την εταιρεία που μου ταιριάζει; Πόσος χρόνος απαιτείται για μία μετακόμιση; Πόσες μέρες άδεια να πάρω από την δουλεία μου για να ολοκληρώσω την διαδικασία;”

metakomisi

Σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσουν καθόλου οι μετακομίσεις. Η προσπάθεια της οργάνωσης της διαδικασίας της μετακόμισης συνήθως παίρνει παραπάνω χρόνο από την ίδια την μετακόμιση. Πρώτα από όλα, θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλα τα αντικείμενα στο σπίτι ή την επιχείρηση ώστε να είναι έτοιμα να συσκευαστούν ή να αποθηκευτούν. Πριν αποφασίσετε αν θα χρησιμοποιήσετε εταιρεία μετακομίσεων, βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα σας είναι έτοιμα να συσκευαστούν. Λάβετε υπόψη σας ότι η εκμίσθωση υπηρεσιών μιας εταιρείας μετακομίσεων διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό μία μετακόμιση.

Η εύρεση της κατάλληλης εταιρείας είναι επίσης δύσκολο έργο. Αναζητήστε εταιρείες, στο διαδίκτυο, που κάνουν μεταφορές μετακομίσεις στην περιοχή σας. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες δίνουν δωρεάν online προσφορές. Μερικές προσφέρουν έκπτωση στα κιβώτια μεταφοράς και άλλες προσφέρουν τα χαρτοκιβώτια συσκευασίας δωρεάν. Το κλειδί είναι να βρεθεί η καλύτερη εταιρεία που ταιριάζει στο έργο, αλλά και το πορτοφόλι σας. Οι εταιρείες διαφοροποιούνται και ανάλογα με την περιοχή που γίνονται οι μετακομίσεις ή μεταφορές. Ορισμένες εταιρείες στη προσπάθεια τους να επιλεγούν από τον υποψήφιο πελάτη προσθέτουν επιπλέον κίνητρα ή εκπτώσεις. Ρωτήστε σχετικά με τα κόστη μετακίνησης, εργατικών και αποθήκευσης.

Μόλις βρείτε την κατάλληλη εταιρεία για τη δουλειά τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Υπολογίστε πόσο πρόκειται να σας κοστίσει η μετακόμιση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα επιπλέον πόσο από αυτό που έχετε υπολογίσει σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποια έκτακτη ανάγκη η οποία δεν υπήρχε αρχικά. Στη περίπτωση που απλά ενοικιάσετε φορτηγό για την μετακόμιση και όλα τα υπόλοιπα τα διαχειριστείτε εσείς, υπολογίστε την αξία των καυσίμων του ταξιδιού και τα διόδια όταν πρόκειται για μετακόμιση σε άλλη πόλη ή νομό.

proetoimasia

Αρχίστε την προετοιμασία συσκευασίας των χαρτοκιβωτίων μεταφοράς των αντικειμένων σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο ώστε να μπορείτε να ονομάσετε τα κιβώτια σας. Η σήμανση στα κιβώτια μεταφοράς θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Ξεκινήστε τη συσκευασία με τα μικρότερα λιγότερο βαριά αντικείμενα και μετακινήστε τα κουτιά προς τα έξω ώστε να φορτωθούν στο φορτηγό μεταφοράς πρώτα. Στη συνέχεια φορτώστε τα μικρότερα αντικείμενα μέσα στο φορτηγό για να σχεδιάσετε την κατανομή των υπολοίπων κιβωτίων. Τέλος φορτώστε τα βαρύτερα έπιπλα έτσι ώστε όταν φτάσετε στον προορισμό σας να αφαιρεθούν πρώτα και να εξοικονομήσετε κάποιο χρόνο.

Όταν φτάσετε στο νέο σας χώρο ξεφορτώστε τα κιβώτια στα δωμάτια που ανήκουν. Μόλις ξεφορτωθούν και όλα τα έπιπλα τότε μπορείτε να αρχίσετε τη διαμόρφωση του χώρου σας. Στη συνέχεια αδειάστε με σειρά τις κούτες και τακτοποιήστε τα πράγματα σας. Αφού τακτοποιηθούν όλα θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε πλέον στον καινούργιο χώρο σας και η μετακόμιση σας θα έχει ολοκληρωθεί.

Η μετακόμιση μπορεί να είναι εύκολη, αν οργανωθείτε σωστά. Ορισμένες εταιρείες είναι άριστες στις μετακομίσεις και με τις υπηρεσίες τους μπορούν να κάνουν το δύσκολο έργο της μετακόμισης εύκολο. Επιλέγοντας τη σωστή εταιρεία μπορεί να κάνει το δύσκολο αυτό έργο εύκολο.