Club 22 και Κιάμος, «θερίζουν» και αυτό το χειμώνα!

ToClub 22 και αυτή τη χρονιά, δείχνει τον δρόμο για την διασκέδαση που όλοι μας αναζητούμε. Για την σεζόν 2014-2015, το Club 22 έχει στο δυναμικό του το καλλιτεχνικό σχήμα, που προκαλεί το αδιαχώρητο στο χώρο του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης. Το διαμάντι της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 22, φέτος φιλοξενεί στη τεράστια πίστα του, τους μοναδικούς και πολύ αγαπητούς στο ευρύ κοινό, Πάνο Κιάμο, ο καλλιτέχνης που ξέρει πώς να ανεβάζει ψηλά το θερμόμετρο της διασκέδασης, την τραγουδίστρια που σίγουρα μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της Ελένη Χατζίδου, και τον popτραγουδιστή που λατρεύεται από τους περισσότερους νέους της χώρας, Stan, δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο χώρο του, προσφέροντας απίστευτες νυχτερινές στιγμές διασκέδασης. Το μεγάλο αστέρι είναι ο Πάνος, που με την δική του φαντασία και δεξιοτεχνία, κάνει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα σε ολόκληρη την Αθήνα, φτάνοντας το κέφι του κόσμου σε άλλο επίπεδο.

kiamos

Ο Πάνος είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο πάλκο του Club 22 και αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι μετά από δύο άκρως πετυχημένες σεζόν, ο Πάνος κέρδισε ολοένα και περισσότερη αγάπη και στήριξη από τον κόσμο, διότι έβαζε και συνεχίζει να βάζει όλη του την ψυχή σε αυτό που κάνει, με αποτέλεσμα να γίνεται η διασκέδασή μας, καλύτερη από ποτέ. Αυτοί που έχουν βρεθεί στο Club 22 και έχουν ακούσει τον Πάνο να τραγουδάει με το μοναδικό του τρόπο, από κοντά, γνωρίζουν ότι σίγουρα μετά από μια βραδιά στον καλλιτέχνη, θα τον επισκεφθούν ξανά. Ο Πάνος παρέα με τις ασύλληπτες δισκογραφικές του επιτυχίες όπως το, «Γύρνα σε μένα», «Φωτιά με φωτιά», «Κακιά συνήθεια», «Μόνιμα ερωτευμένοι», «Άσε με μια νύχτα μόνο», «Έχω πονέσει γι’ αυτήν» και άλλες πολλές, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και απόλυτου κεφιού, ανεβάζοντας όλων μας τη διάθεση στ’ αστέρια, ούτως ώστε να περάσουμε αξέχαστες νύχτες πραγματικής διασκέδασης. Ο Πάνος είναι αδιαμφησβήτητα ο τραγουδιστής που ξέρει τι θέλει ο πραγματικός γλετζές για να περάσει καλά και του βγάζουμε το καπέλο διότι αυτό που κάνει, το κάνει καλύτερα απ’ όλους! Στοβίντεοφαίνεται!

Σίγουρα θα περάσετε «Χειρότερα» αν δεν έρθετε στο Club 22, γιατί πολύ απλά το τραγούδι μόνο απ’ τα χείλη της πρώτης ερμηνεύτριάς του μπορεί να ακουστεί σωστά και δεν είναι άλλη από την καταπληκτική Ελένη Χατζίδου.

eleni

Η εκρηκτική Ελένη, ανεβάζει στα τραπέζια και στην πίστα όλες τις γυναικείες παρουσίες του μαγαζιού, τραγουδώντας τα υπέροχα σουξέ της και με την εκρηκτική της εμφάνιση, απογειώνει το κοινό στο υψηλότερο σημείο της διασκέδασης. Είναι η καλλιτέχνης που ξέρει πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή της στο τραγούδι, θα την φέρουν ολοένα και ψηλότερα στο βάθρο της αναγνωρισιμότητας. Μέχρι στιγμής, η Ελένη δίνει τον καλύτερό της εαυτό, χαρίζοντάς μας υπεροχές στιγμές χορού και διασκέδασης.

stan

Ξέροντας πολύ καλά, τι είναι αυτό που ξεσηκώνει το κοινό, ο Stan με το καταπληκτικό του ταλέντο, δείχνει την αξία του, συμπληρώνοντας επάξια τους συναδέλφους του, με το καταπληκτικό mood που δίνει στο χώρο, χάρη στις popκαι RnB επιτυχίες του, κερδίζοντας την εύνοια των θαμώνων του Club 22, έχοντας συνάμα την μεγαλειώδη υποστήριξη από το φανταστικό funclubτου.

Είμαι βέβαιοι, πως μια επίσκεψη σας στο χώρο του Club 22, θα σας εκπλήσσει τόσο πολύ, που θα το επισκεφθείτε ξανά.